Vadsbyvej 19, 2640 Hedehusene

Flot kombineret erhverv og bolig i naturskønne omgivelser

Velkommen til en helt fantastisk kombineret erhverv- og boligejendom med 5.500 m2 grund, med usædvanlig flot og naturskøn beliggenhed.

Kombineret erhverv og bolig i naturskønne omgivelser!

En super flot ejendom, i Hedehusene - midt i Vadsby - centralt og tæt på alt.

Her får man 600 m2 blandet bolig/erhverv, der er opført i 1970 og total renoveret i perioden 2009 og frem til i dag, i et for området særdeles høj kvalitet, på en 5.500 kvm. stor naturskøn parklignende grund.

Totalt renoveret bolig på 292 etagemeter og en velindrettet erhvervsdel(hal) på 265 kvm.

Bolig- og erhvervsdel er placeret optimalt på grunden, i forhold til at enhederne kan fungere selvstændigt.

Erhvervet vil være særdeles velegnet til værksted(også auto), gårdbutik eller selskabslokaler, herunder kunne lettere produktion eller montage også være en mulighed.

Ejendommen er velegnet til den store familie, der foretrækker masser af plads og lys eller til 2 generationer, der vil bo på samme matrikel, i absolut fredelige og naturskønne omgivelser.

En perfekt ejendom for dem, der værdsætter de fordele, der er ved at kombinere familie- og arbejdslivet, i en spændende kommune, der byder på et væld af muligheder.


Ejendommen indeholder:

Boligdelen:

Består af en super flot totalrenoveret parcelhus på 146 kvm. med 146 kvm. beboelig høj underetage - i alt 292 gode bolig kvm. Underetage og stueplan kan fungere som selvstændige enheder, med egne indgange.

Boligen er opført i 1970.

Indrettet på følgende måde:

Stueplan:
Flot entre, mindre fordelingsgang, med adgang til pænt bad, gæstetoilet, 2 store og lyse værelser og stort flot og lyst køkken, der igen fører indt il herskabelig stue, med udgang til en fantastisk stor overdækket terrasse.


Underetage:
Fra fordelingsgangen er der yderligere adgang via flot ny trappe ned til total renoveret underetagen, der er indrettet med kontor, 2 velindrettet værelser, stor gildestue/multirum, nyt badeværelse, viktualierum, og teknikrum.

For boligen som helhed er den totalrenoveret i perioden fra 2009 og frem til i dag - her et udpluk af renoveringen:

Taget udskiftet og efterisoleret
Nye lavenergi vinduer
Nyt jordvarmaanlæg
Ny kloak
Ny vandledning
2 grundvandspumper
Trukket ny el i hele huset
Underetage total istandsat
Nyt bad
Nyt køkken
Central støvsuger i hele huset
Alt malet og istandsat

Alt står super flot og vel vedligeholdt, hvor gulve i værelse og stue er i parket og køkken og underetage er med flotte fliser.

Alle hvidevare medfølger.

Ejendommen opvarmes med billig jordvarme, og det samlede årlig forbrug til varme og el udgør kun kr. 16.000!

En bolig ud over det sædvanlige, bæredygtig og i en meget høj kvalitet.


Erhvervsdelen:

Erhvervsdelen består af pæn fuldmuret bygning på 265 kvm., der er opdelt i 2 selvstændige enheder, hvor den ene del indeholde selvstændig butik.

De 2 enheder er inddelt med et hallignende lokale på ca. 200 kvm med toilet og et andet istandsat lokale på ca. 65 kvm. - begge med porte.

Ejendommen opvarmes med kalorifere.

Stor aflukket indkørsel, med masser af plads.


Grunden:

Grunden på 5.500 kvm er et kapitel for sig selv.

Super flot og man fristet næsten til at sige, at der er tale om en parklignende grund.

Grunden er rigt på dyreliv, og grænser bl.a op til åben marker og Vadsby Å, men flot skovlignende træbevoksning i enden af grunden.

Ud over ovenstående bolig og erhvervsdel, er der yderligere orangeri/drivhus på grunden med terrasse, herunder yderligere en bygning, der udemærket kan ombygges til gæstehus.

En grund, der kan nydes hele året rundt, men hvor sommeren og de varme aftner med grill og kolde drikke, kun kan komme for tidligt i 2021.

Dette er en kombineret bolig/erhverv til den kvalitetsbeviste - ja, jeg vil næsten sige kræsne køber - der værdsætter og påskønner en central og naturskøn beliggenhed, hvor alt er gennemrenoveret og velholdt!

Velkommen til Vadsbyvej 19!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.