Taastrup Hovedgade 107, 2630 Taastrup

Flot kontorejendom/sundhedshus med godt lejemix og elevator

Stationsnær og flot kontorejendom, midt på Taastrup Hovedgade opført i 1984 og senere ombygget i 1994, med 200 kvm. godkendt byggeret til boliger i tagetage og elevator.

Centralt beliggende og kun 350 meter til Taastrup Station, med gode parkeringsforhold på ejendommen, der rummer 6 p-pladser til ejendommens lejer.

Ejendommen er i 3 etager og indeholder 9 lejemål - 3 butikslejemål, 5 kontorlejemål og kælder - ejendommen er løbende vedligholdt og indeholder elevator. Herudover er der pricipel godkendelse til udnyttelse af 200 kvm býggeret til bolig i tagetagen. Ejendommen indeholde på bagsiden, derudover 2 (store)terasser på 1. salen - som lejerne har eksklusiv brugsret til.

Fuldt udlejet til 8 gode stabile lejere - med gode uopsigeligheder - op til 8,5 år, hvor kan oplyses, at der kun har været 2 fraflytninger de sidste 5 år, der hurtigt blev udlejet, og sidst men ikke mindst, er der pr. 1.12 udlejet ca. 200 kvm gennemgribende ny istandsat øjenklinik til øjenlæge, på en 8,5 årig uopsigelig lejekontrakt.

God lejespredning og sammensætning af lejere som omfatter William Demant(Høreapperetter) 2 praktiserende læger, øjenlæge, tandteknikker, parkeringsfirma, boligmægler, projekudvikler/erhvervsmægler - så man kan sige, at huset snare er et "sundhedshus", med gode og stabile lejere.

Der er p.t. 1 lediget lejemål i kld. - depotrum på ca 60 kvm. opgjort til en estimeret årlig leje på kr. ca. 22.500. Sælger stiller lejegaranti i op til 2 år for de uudlejede lokaler.

Ejendommen er momsregistreret, men sælger opkræver ikke moms på erhvervsleje for de 2 lægeklinikker, tandteknikker og øjenlæge - dog opkræves al drift og forbrug med moms hos alle lejer.

Det er vores vurdering, at ejendommen rumme mulighed for, at kunne konverteres til boliger, hvis ny ejer kan anvise de krævede friarealer. Skal godkendes af Høje-Taastrup Kommune.

Infrastrukturen til ejendommen er optimal, med kort afstand til motorvejsnettet, 350 meter til s-tog og bustoppested kun 100 meter fra hoveddøren.


VELKOMMEN TIL TAASTRUP HOVEDGADE 107!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.