Kingosvej 1-3, Hvidesten, 2630 Taastrup

KØBSAFTALE UDE!

HVIDESTEN - tegnet af Frederik Appel/Kim Utzon - måske Taastrups flotteste ejendom!

Denne fantastiske arkitektoniske perle af en ejendom på ca. 2.700 m2 - med grund på godt 6.000 m2 og yderligere andel i en park på godt 3.600 m2 - udbydes nu til salg som investeringsejendom.

En ejendom, hvor det arkitektoniske og Sparinvest som lejer i 16.år, har gået rigtig godt hånd i hånd. Sparinvest er nu en del af Nykredit, og har opsagt lejemålet pr, 1.3.2020, da det er besluttet, at deres aktiviteter fra 2021 fortsætter fra hovedsædet i København.

Pr. 1.3.2020 er 60 % og pr. 1.12.2020/1.7.2021 yderligere 35 % af ejendommen udlejet til meget stærkere og stabile lejere, på 7 årige uopsigelige lejekontrakter, hvor begge lejere kan udnytte ejendommens kvaliteter optimalt. Lejerne overtager deres lejemål gennemgribende ombygget og moderniseret, og selvfølgelig efter lejers ønsker - absolut flotte lejemål i sin helhed.

Der er god leje interesse for de sidste 5 % uudlejede arealer, dog således, at sælger stiller lejegaranti for en periode på op til 2 år, for de arealer, der evt. ikke er udlejet på overtagelsesdagen.

En beskrivelse af denne ejendom er en udfordring - for atmosfæren, lyset, sammensætningen af materialer, kvaliteten, flowet, helheden, det æstetiske - alt det kan ord næsten ikke beskrive - det skal opleves!

Ejendommen indeholder flotte cellekontorer, storrumskontorer, repræsentative mødelokaler, auditorium, kantine, storkøkken, overnatningslejligheder - for ikke at nævne den repræsentative hovedejendom " Hvidesten" fra 1918, der fremstår herskabelig i al sin pragt, med alt hvad der hører sig til og i et materialevalg, der slet ikke ses i dag.

2. salen på Hvidesten er indrettet med relaxafsnit, indeholdende køkken, stue, soveværelse og eget badeværelse.

Der er indrettet en stor afkølet vinkælder, der kan tage pusten for selv den mest garvede vinkyper.

Den gamle gartnerbolig, en selvstændig bygning, er ombygget, og udstyret med 3 rum, badeværelser og selvstændigt køkken. I dag udlejet til galleri.

Hvidesten er totalrenoveret i 1996, med respekt for den oprindelige arkitektur og materialevalg.

I årene 1998 til 2000 er opført adskillige bygninger- tegnet af Kim Utzon -, der føjer sig så smukt til den gamle hovedbygning, at byggeriet blev præmieret af Høje Taastrup Kommune i 2002.

Der er en stor udendørs terrasse med grill - og selvfølgelig med udsigt ud over parkanlægget.

Parken på 3.600 m2 er passet og plejet, og er et kapitel for sig selv, med sine snoede stier og flotte beplantning og træer, læ kroge og petanquebane - alle lejere og deres ansatte har adgang til parken.

Parken deles gennem fælles grundejerforening med anden flot bebyggelse - Hvidestensparken, med 16 ældrevenlige ejerlejligheder (også efter ide af Kim Utzon).

Bygningerne indeholder alt, hvad en moderne kontor-/domicilejendom skal rumme, såsom direkte fiber forbindelse, el direkte fra transformer, udbygget med nyt stort nødstrømsanlæg(forventer dog dette nedtages). Dobbelt el-stander til opladning af el-biler, etc.

Hvidesten er flot placeret med stor synlighed fra Taastrup Hovedgade.

Infrastrukturen er optimal, med kort afstand til motorvejsnettet, 250 meter til s-tog og busstoppested lige ude for døren.

Desuden kan nævnes de gode parkeringsmuligheder med ca. 80 pladser.

Liebhaveri til discountpris - et afkast på godt 6 %, og en m2 pris på godt kr. 14.000, må siges at være en god investeringscase, med en ejendom i den kvalitet, beliggenhed og lejere - det fås ikke meget bedre! Ejendommen udvendig, er selvfølgelig nymalet på facade og vinduer, inden overtagelse.

En flot ejendom, der vil klæde enhver (kræsen) ejendomsinvestors ejendoms cv.

Velkommen til HVIDESTEN!

Lidt historie om ejendommen:

Taastrups Mads Skjern!

I året 1894 etablerede den unge forretningsmand Hugo Dorph, (der kom fra Lolland med 3000 kr. på lommen, som han havde lånt af sin svoger) sig i Taastrup som manufakturhandler.

Han var en driftig forretningsmand, der hurtigt så et nyt forretningsområde, nemlig konfektionssyet tøj, og virksomheden udviklede sig med eksplosionsagtig hast.

Samtidig havde Hugo Dorph en stor interesse i byggeri. Virksomhedens udvikling krævede stadig mere plads, det ene byggeri afløste det andet, indtil han i 1925 byggede sit livsværk, den meget store fabrik på Selsmosevej, hvor der i dag er Taastrup Posthus. I 1936 beskæftigede fabrikken ca. 350 personer, inkl. hjemmesyersker.

Naturligvis skulle en sådan matador bo standsmæssigt.

Og i 1918 påbegyndtes på et stykke bar mark opførelsen af Hvidesten. En herskabsvilla tegnet af Frederik Appel, med sidebygning til stald, garage, chauffør bolig, og en selvstændig gartnerbolig, samt park, frugthave og skov - i dag 6.191 m2 og fælles adgang til en park på 3.600 m2.

I parken på 3.600 m2 blev plantet mange eksotiske træer, hvoraf adskillige står endnu, og bag frugthaven blev anlagt tennisbane(nedlagt i dag).

Efter Hugo Dorphs død fortsatte sønnen Bøie Dorph virksomheden, ligesom han beboede Hvidesten frem til 1985.

Hvidesten blev nu domicil for D. M. K. leasing, der på det tidspunkt havde meget succes med leasing af bl.a. skibsanparter og meget mere til folk med ondt i skatten.

I denne periode blev der foretaget en omfattende nybygning med 2-3 kontorpavilloner, delvis tegnet af Kim Utzon, der føjer sig så smukt til den gamle hovedbygning, at byggeriet blev præmieret af Høje Taastrup Kommune.

Da leasing eventyret var slut blev ejendommen sat til salg, og i 1996 købte den nuværende ejer Erik Dahl ejendommen, der efter yderligere om- og tilbygninger fungerede som dataskole frem til 2004.

Fra 1.3.2020 vil den "gamle" patriciervilla og hestestald m.m. danne rammen om ny lejers hovedsæde og vil karakteriseres som en domicilejendom for ny lejer, der er ejet af en stærk kapitalfond.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.