Solrød Center 26 & 32, 2680 Solrød Strand

Velfungerende investeringsejendom med stort kundeflow

Mindre investeringsejendom på 322 m2, indeholdende 2 erhvervsejerlejligheder, med 3 butikslejemål, udbydes til salg i Solrød Center.

Ejendommen er en del af Solrød Center som er beliggende i Solrød Strand og er placeret lige ved Solrød Strand S-togstation.

Ejendommen er velbeliggende midt i Solrød Center, med stor synlighed og facader direkte ud mod strøggaden, og lige over for Super Brugsen og Meny, der trækker mange kunder til området og butikkerne.

Alle 3 butikker fremstår rigtig flotte og uden mangler, hvor bl.a. kan oplyses:

Slikbutikken(Godteposer.dk), er efter en sodskade 2017, total istandsat og lejemålet fremstår som nyt i sin helhed og har mange kunder i butikken.

Frisøren(Relax Frisør) har lige indrettet sin frisørsalon efter alle forskrifter. Og her er der også mange kunder.

Nyt solcenter(Beauty Tan), er smagfuldt indrettet med 5 luksus solkabiner, med det nyeste og bedste inden for solarium - selvforkælelse på et højt plan - absolut en succes fra dag et af, hvorfor der kan være ventetid.

Butikkernes størrelse er henholdsvis - 103, 103 og 116 m2 og udlejet til gode solide og stabile lejere, indenfor slik, solcenter og frisør, hvor solcenteret i sin lejekontrakt har en uopsigelighed frem til 1.12.2021 - den samlet årlige leje er ca. kr. 500.000 for de 3 butikslejemål.

Ejendommen er afskrivningsberettiget.

Infrastrukturen:
Ejendommen ligger optimalt, kun 100 meter fra Solrød Strands S-togsstation, hvor der dagligt passerer 17.000 passagerer, hvoraf ca. 2.600 stiger af og på toget.

Derudover er centreret nabo til de 2 mest trafikerede veje i Solrød Strand - Solrød Byvej med adgang til E20 og Solrød Strandvej, der fører trafikken til København og Køge.

Med centrets 600 p-pladser til de handlende, er der altid p-plads tæt på ejendommen.

Demografi:
Solrød Strand, beliggende i Region Sjælland og har i alt 22.000 indbyggere.

Borgerne i Solrød kommune har som gennemsnit de højeste indkomster i Region Sjælland og den disponible indkomst pr. hustand i Solrød Kommune var 2015 kr. 473.000, hvilket er væsentligt højere end landsgennemsnittet på kr. 354.000.

Kilde: Danmarks Statistik

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.