Vadsbyvej 17, 2640 Hedehusene

Spændende ejendom med ca. 18.500 kvm grund.

Unik mulighed for at erhverve en virksomhed, inden for autoophug, hvor virksomheden har tilladelse til at miljøbehandle biler, herunder export og import af biler, beliggende på en knap 18.500 m2 stor grund med 1.372 m2 bygninger.

Grunden er opdelt i 2 - en afdeling med bolig/hovedhus på ca. 500 m2 med tilhørende grund på ca. 3.000 m2 og en afdeling med autoophug på ca. 900 m2 lager og værksted, hvor pladsen til autoophug udnytter et grundstykke på ca. 15.500 m2.

Bolig/hovedhus på ca. 500 m2, er inden for de sidste par år istandsat i sin helhed og er i dag udlejet til døgninstitution/botilbud (tilladelse foreligger) til en årlig leje på ca. kr. 390.000,-. Lejemålet er momsfrit.

Boligen er med 12 værelser, 3 stuer, 2 store køkkener, 3 badeværelser. Hver etage kan fungere som selvstændig enhed, da hver etage har egen indgang, eget køkken og badeværelse. Ejendommen opvarmes med nyt pillefyr. Ejendommen udvendig bliver malet inden en overtagelse.

Autodillen - bedre genbrug, er miljøcertificeret til at miljøbehandle alle slags personbiler. Autodillen er nu på 26. år førende inden for miljøbehandling af biler, og er kendt for sin høje kvalitetsmæssige miljøbehandling af biler. Efter miljøbehandlingen skilles bilerne ad, og de dele, man vurdere har værdi, lægges på hylderne i lageret til videre salg.

Det vurderes at virksomheden har et stort potentiale for yderligere vækst, således at den fremtidige profit bliver væsentlig højere, end det nuværende overskud, der er i virksomheden.

Pladsen er beregnet til ca. 1.000 - 1.200 biler.
Alle miljøtilsyn foreligger uden anmærkninger.

Grunden er registreret forurenet på vidensniveau 2(olie og asfalt), hvor boligen er nuanceret med forureningskategori F0 - hvilket er jordforurening, der ikke har nogen sundhedsmæssig betydning for brug af hus og have.

Velkommen til Vadsbyvej 17!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.