Taastrup Hovedgade 87, st., 2630 Taastrup

513 m2 total istandsat butikslejemål midt på Taastrup Hovedgade

I flot og præsentabel ejendom med central beliggenhed, kun 3 min. gang fra Taastrup S-station, udlejes måske Taastrup flotteste lejemål på 513 m2.

Lejemålet fremstår flot og lyst, i det lejemålet er total istandsat i 2020 i et flot materialevalg, i markant og flot hovedejendom fra 1927.

Lejemålet har en 15 meter lang facade, med flot vinduesfacade, og på bagsiden til lejemålet, er der vareindlevering med modtagerrum gennem aluport, med særdeles gode adgangs- og p-forhold.

Lejemålet er i dag indrettet som moderne og "state of the art" apotek, med alt hvad, der høre til, herunder flot belysning.

Lejemålet er indrettet på følgende måde: Flot indgang, stort og lyst salgslokale, kontor, lager, modtagerrum med aluport, omklædning, 2 toiletter hvoraf det ene er handicap, og flot køkken og separat personale indgang fra p-plads området.

Lejemålet har genvex og køling, hvorfor der er optimalt indeklima, og vil være velegnet inden for mange brancher - dog ikke café/restaurant og ejendomsmægler(ikke muligt jf. lokalplan).

Mange frie og gratis p-pladser lige ved ejendommen og lejemålet.

Ejendommen er super velbeliggende midt på Taastrup Hovedgade, der er er et særdeles aktivt handelsstrøg, og kun få minutters gang fra Taastrup Station.

Måtte lejer evt. have ønsker om bolig i forbindelse med sit erhverv, vil der være mulighed for, at leje en fuldstændig istandsat bolig på 133 m2 og egen terrasse og selvstændig adgang, i tilknytning til erhvervet. Link til bolig: https://2-c.dk/sag/5033-22

Velkommen til Taastrup Hovedgade 87, 1. - et lejemål for den kræsne og kvalitetsbevidste lejer!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.