Taastrup Hovedgade 41, st. tv., 2630 Taastrup

Super centralt beliggende klinik/ kontorlokaler på Taastrup Hovedgade.

Super centralt beliggende klinik/ kontorlokaler på Taastrup Hovedgade.


230 kvm. yderst indbydende og lyst kontorlejemål i attraktive omgivelser i moderne ejendom, der er velbeliggende direkte ud til Taastrups hovedgade

Til lejemålet kan der lejes yderligere 108 kvm. god og tør kælder hvis der måtte være behov for dette..

Herunder er der p-pladser lige uden for lejemålet uden tidsbegrænsning, og der kan lejes separate p-pladser bag ejendommen i aflukket gård.

Lejemålet indeholder pæn entre, 3 pæne og store kontorer, 1 storrumskontor på ca. 50 kvm., stort og lyst mødelokale, stort køkken og 2 pæne toiletter. Flere af kontoerne kan opdeles, hvis der måtte være ønske om dette.

Lejemålet har pæn indgang fra gadeplan..

Lejemålet kan evt. gøres momsfrit, hvor driftsomkostninger opkræves med moms.

Lejemålet vil også være velegnet til klinik inden for sundhedsbranchen - herunder til fysioterapi - i det lejemålet kan ombygges, så det komme til at indeholde større træningslokale.


EJENDOMMEN:

Velholdt og præsentabel rødstensejendom, der fremstår repræsentativt, opført 1978, med gode parkeringsmuligheder på ejendommen, både til lejer og kunder.

Lejemålet ligger direkte ud til Taastrup Hovedgade, med stoppested lige ud for døren(linje 123).

Infrastrukturen til ejendommen er optimal: Kun 200 meter til Taastrup station, buslinje lige til døren, herunder er der kun 300 meter til Roskildevej og 400 meter til motorvej. City2 og IKEA Tåstrup er kun 2 km væk.

Velkommen til Taastrup Hovedgade 41, st.!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.