Kingosvej 1-2, 2630 Taastrup

432 m2 flot lejemål med adgang til 3.600 m2 park

Super flot lejemål på 432m2!

Flot lejemål på 432 m2, med adgang til usædvanligt flot park/haveanlæg på godt 3.600 m2 - kommer nu til udlejning.

Hovedejendommen, som har ligget vis á vis Taastrup Hovedgade i godt 100 år, har igennem årene huset forskellige virksomheder, senest har Sparinvest boet i ejendommen siden 2004 som deres domicilejendom. Sparinvest er nu en del af Nykredit, hvor det er besluttet, at deres aktiviteter ved årets udgang, fortsætter fra hovedsædet i København. Denne del er nu udlejet til C & B Systems.

Lejemålet er en pavillon(tegnet af Kim Utzon) med stue og 1. sal.

Lejemålet indeholder cellekontorer, storrumskontorer, repræsentative mødelokaler og pæne toiletter. Pavillonen føjer sig smukt til den gamle hovedbygning, og blev i 2002 præmieret af Høje Taastrup Kommune.

Lejemålet kan indrettes efter lejers ønsker og behov, herunder vil en indretning med cellekontorer og glasfacader være en mulighed - se evt. inspiration i 3D senere i dette materiale.

Ejendommen indeholder alt, hvad en moderne kontorejendom skal rumme, og er opgraderet med nyeste teknik og der er trukket fiberforbindelser til lejemålet. Der er genvex og inverter i lejemålet, hvorfor indeklimaet altid er optimalt.

Haveanlægget/parken på 3.600 m2, med sine snoede stier og flotte beplantning og træer, læ kroge og petanque bane skal opleves, som lejer frit kan benytte, sammen med øvrige lejere og Hvidstensparken.

Parken deles med en anden lejer og den eksklusive bebyggelse, Hvidestensparken, opført i 2004 med 16 seniorvenlige ejerboliger efter ide af Kim Utzon.

Hovedejendommen har stor synlighed fra Taastrup Hovedgade, med gode parkeringsmuligheder og ca. 80 p-pladser, der deles med andre lejere, efter princippet "først til mølle". Dog kan man forvente, at "disponere" over ca. 13 p-pladser.

Infrastrukturen er optimal, med kort afstand til motorvejsnettet, 250 meter til S-tog og busstoppested lige ude for døren.

Dette er et lejemål for den kvalitetsbevidste virksomhed med 10-20 ansatte, der ønsker et repræsentativt lejemål, hvor medarbejder vil stortrives i flotte og lyse omgivelser!

Lejemålet overtages nymalet og istandsat, og kan indrettes efter lejers ønsker.


Et flot lejemål!














Lidt historie om ejendommen i sin helhed:

Taastrups Mads Skjern!

I året 1894 etablerede den unge forretningsmand Hugo Dorph, (der kom fra Lolland med 3000 kr. på lommen, som han havde lånt af sin svigerfar) sig i Taastrup som manufakturhandler.

Han var en driftig forretningsmand, der hurtigt så et nyt forretningsområde, nemlig konfektionssyet tøj, og virksomheden udviklede sig med eksplosionsagtig hast.

Samtidig havde Hugo Dorph en stor interesse i byggeri. Virksomhedens udvikling krævede stadig mere plads, det ene byggeri afløste det andet, indtil han i 1925 byggede sit livsværk, den meget store fabrik på Selsmosevej, hvor der i dag er Taastrup Posthus. I 1936 beskæftigede fabrikken ca. 350 personer, inkl. hjemmesyersker.

Naturligvis skulle en sådan matador bo standsmæssigt.

Og i 1918 påbegyndtes på et stykke bar mark opførelsen af Hvidesten. En herskabsvilla med sidebygning til stald, garage, chauffør bolig, og en selvstændig gartnerbolig, samt park, frugthave og skov, ca. 16000 kvm.

I parken blev plantet mange eksotiske træer, hvoraf adskillige står endnu, og bag frugthaven blev anlagt tennisbane (nedlagt i dag).

Efter Hugo Dorphs død fortsatte sønnen Bøie Dorph virksomheden, ligesom han beboede Hvidesten frem til 1985.

Hvidesten blev nu domicil for D. M. K. leasing, der på det tidspunkt havde meget succes med leasing af bl.a. skibsanparter og meget mere til folk med ondt i skatten.

I denne periode blev der foretaget en omfattende nybygning med 2 kontorpavilloner, der føjede sig smukt til den gamle hovedbygning. Byggeriet blev præmieret af Høje Taastrup Kommune.

Da leasing eventyret var slut blev ejendommen sat til salg, og i 1996 købte den nuværende ejer Erik Dahl ejendommen, der efter yderligere om- og tilbygninger (tegnet af Kim Utzon) fungerede som dataskole frem til 2004.

Siden har den "gamle" patricier-villa og hestestald m.m. dannet rammen om Sparinvest´s hovedsæde og karakteriseres nok snare som en domicilejendom for Sparinvest, der i dag har ca. kr. 90 mia. under forvaltning. Sparinvest er netop opkøbt af Nykredit, hvorfor ejendommen er til udlejning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.