Taastrup Hovedgade 107, 2. th., 2630 Taastrup

Velbeliggende, lyst og regulært klinik- eller kontorlejemål på 155 m2 med elevator

Tæt på Taastrup Station, midt på den bedste del af Taastrup Hovedgade, udlejes et meget regulært kontor/klinik lejemål på 155 m² på ejendommens 2. sal, med elevator.

Ejendommen, som har ligget på Taastrup Hovedgade i næsten 35 år, har igennem årene huset forskellige virksomheder, og har en gang været domicil ejendom for finansiel virksomhed, hvor ejendommens kælder med kraftige jerndøre, fremstår som bevis på dette.

Ejendommens nuværende lejere har typisk boet i ejendommen igennem mange år, hvilket har skabt en stabil lejekreds, inden for læge branchen og mægler branchen.

Den hidtidige lejer måtte desværre stoppe sin virksomhed, efter at have været i ejendommen i mere end 8 år.

I ejendommen findes i øvrigt 2 praktiserende læger, Audika høreklinik, og 2 mægler - alle stabile og rolige lejere.

Lejemålet fremstår lyst og imødekommende, og har vinduer ud imod Taastrup Hovedgade og Østerparken og er i dag opdelt med receptionsligende storrum, 3-4 kontorer eller klinik rum, hvor der er vask i det ene rum, herunder med foldevæg mellem 2 af rummene, så der kan skabes et meget stort rum. Absolut et fleksibelt lejemål, med mange muligheder.

Der kan etableres ca. 6-8 arbejdspladser i lejemålet, som egner sig til klinik - eller kontorformål, hvor hovedejendommen har elevator direkte til lejemålet.

Til lejemålet hører endvidere, et mindre køkken med plads til spisebord, samt toilet og garderobe. Derudover adgang til stor dejlig terrasse efter nærmere aftale.

Med de ca. 350 m hen til Taastrup Torv og stationen -100 meter til stoppested, masser af parkeringspladser ved ejendommen og i området, samt tæt på Roskildevej og motorvejsnettet, kan infrastrukturen til ejendommen ikke blive meget bedre.

Lejemålet kan indrettes efter aftale.

Velkommen til Taastrup Hovedgade 107, 2. th.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.